S*SENGA'S  SAMMELSURIUM

Direktlänk till inlägg 19 november 2010

Två kattungar blev en blev - noll! ;)

Av Margita - 19 november 2010 17:14

Jahaja, så sitter jag här utan kattungar!   Vad fort detta gick nu då?! Var det inte alldeles nyss ni låg inne i tvättrummet och diade?? Fast - samtidigt - det har varit 3 månader av spännande, roliga, fantastiska, rörande, oroande, arbetssamma, rogivande och helt underbara upplevelser. Detta är jag så tacksam för att jag fått uppleva. En dröm jag haft i många år och nu har jag levt den drömmen.   Att få vara med vid en katts dräktighet, förlossning och vård och uppfostran av kattungar. Helt fantastiskt! Så därför tycker jag samtidigt att tiden har varit lång, men på ett positivt sätt. Det har hänt så mycket på dessa 3 månader.

För att inte tala om alla trevliga människor jag pratat med i telefon och som varit här och sniffat eller tittat på kattungarna. Idag fick jag förresten ett samtal från en kvinna som undrade om jag har något kösystem. Hon var intresserad av min nästa kull.   Jag svarade att något kösystem har jag inte, däremot får man förstås gärna visa intresse och höra av sig igen när en ny kull finns här. Under tiden (om man inte orkar vänta) finns det ju kullar lite varstans. 

Idag har alltså mina sista kattungar flyttat. Amishai, som kom tillbaka hit pga gamla mattes allergi som blossade upp och blev allvarlig. Så tråkigt.   Men det hela löste sig väldigt snabbt!

Det visade sig att de som köpt Aslan var intresserade av Amishai så idag på morgonen följde Amishai med sin nya matte och i det nya hemmet väntade Aslan och två andra "gammelbröder". Enligt mattes rapport har allt gått suveränt. 

Här en bild på "nya" matte med Amishai som ska få behålla sitt namn.

  

Vi ses säkert på någon utställning. Matte är intresserad och vill pröva att ställa ut både Aslan och Amishai. Lyckliga jag!   

En stund efter att Amishai lämnat mig en andra gång   var det Arams tur att bli hämtad.

Har redan fått rapport från det nya hemmet att det går jättebra och Aram låg och spann i nya mattes knä när hon skrev mejlet. Det är (mina) Alija-killar det! Så mysiga!! 

Här har vi Arams/Sesams nya familj.

  

Lycka till med era kattungar alla mina goa, fina köpare! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margita - 4 januari 2016 20:30

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 4864799500"  

Av Margita - 20 december 2015 18:05

Nu har jag bestämt mig. Jag kommer inte att blogga via bloggplatsen längre. Men bloggen kommer att finnas kvar så om det är något speciellt man letar efter så förtvivlen icke.   Från och med idag säger jag definitivt ett stort TACK och adjö t...

Av Margita - 18 december 2015 21:13

En längre tid har jag funderat på att flytta min blogg. Är lite trött på den gammaldags designen här....man kan inte göra så mycket och det känns gammalmodigt.   Så när jag nu flyttar så hoppas jag ni följer med!      Jag säger till när det...

Av Margita - 15 december 2015 18:10


Hittade en video på Youtube och blev lite nostalgisk. Har du gjort såna här? Görs de överhuvudtaget idag?    När jag var barn gjorde vi alltid såna här fina hjärtan till jul, både i skolan och hemma. När mina barn var små gjordes de också, ...

Av Margita - 14 december 2015 09:45


Min blogg heter ju Sammelsurium just för att jag skriver om allt möjligt, lite som jag själv är. Det mesta intresserar mig men självklart är jag mer intresserad av vissa områden.   Ett sånt område är det här med miljön. Det började redan i ungd...

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!


Hej och kul att du tittar in!
Här kommer du att få träffa mina sibiriska katter och mig.
Vi kommer att prata om det mesta, så välkommen in!

ÖNSKAR ALLA EN TREVLIG STUND I BLOGGEN!  

SAMARBETE MED MIG

Kontakta mig på mejl:

margita.andersson@gmail.com

TRANSLATE MY BLOG

Jag finns på PINTEREST

INSTAGRAM

@measenga

Hitta recept

hittarecept.se

BLOGGERFY

Här är jag listad

BLOGVERTISER

Bloggportalen

BRA MORGONÖVNING!

 

KATEGORIER

Live Traffic

TÄNKVÄRT!

IAKTTAG, LYSSNA, TIG.

DÖM SÄLLAN.

FRÅGA MYCKET.

 

August von Platen

SÅ SANT SÅ......

   

EN TANKE

 

TILL MINNE

Kalle, vår undulat

1988 - 2002

  

PARNINGSTABELL

SIBIRISK KATT - STUDIE

 

SIBIRISK RASSTANDARD ENL. OLIKA FÖRBUND

Sök i bloggen

För ett år sen

GAMMALDAGS BILDER!

 

BLOGGAR JAG BESÖKER

KATTLÄNKAR

SCRAPBOOKING

MINDFULNESS/panikångest

Andra intressanta länkar

Länkar

Blogtoplist

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ S*SENGA'S  SAMMELSURIUM med Blogkeen
Följ S*SENGA'S  SAMMELSURIUM med Bloglovin'

RSS

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se