S*SENGA'S  SAMMELSURIUM

Direktlänk till inlägg 18 september 2011

Hur mycket orkar jag?

Av Margita - 18 september 2011 15:07

Det är ju vad jag testar just nu.

Förra veckan var jag på jobbet måndag till onsdag. Kände mig rätt pigg på onsdagen men när jag gjort mina fyra timmar och kom hem så var jag minst sagt TRÖTT.  

Kände på torsdagen att jag måste vara hemma. Så det var jag.

Sen var jag iväg på fredagen igen. Den dan diskade jag och två andra ur personalen krukor. Vi diskade och diskade och skrattade och hade jätteroligt. Antagligen så mycket att jag glömde av att jag inte är så stark än, för när jag kom hem var jag totalt slut!  

Kroppen värkte och psyket tog stryk. Så igår på lördagen tog jag det väldigt lugnt. Märkte också att jag fick stresskänslor, närmare till att vara väldigt irriterad.   Det är ett tillstånd som är farligt för mig, det kan vända väldigt snabbt till panikångest. Så jag har som sagt tagit det väldigt lugnt den här helgen. 

Det är svårt för mig att acceptera att jag blir så trött, det känner jag. Jag vill ju så gärna klara av detta, men jag vet ännu inte hur många timmar jag klarar utan att falla igenom. Ingen hjälp får jag där heller. I och för sig fick jag lov att ringa Gröna Vägen om jag behöver prata, så det kommer jag att göra. Men det är ju ingen som följer upp mig, ingen som kan se vad jag behöver...mer än jag själv, och det kan vara svårt när man är mitt uppe i något. Man behöver ofta hjälp då.

Fast jag försöker att ta det lugnt och låta allt mogna fram i långsam takt, i så långsam takt som det går.

  

 
ANNONS
 
Emelie

Emelie

18 september 2011 16:56

Känner igen mig i det där att inte veta hur mycket jag orkar och att acceptera när jag inte orkar. Jag tycker absolut att du ska ringa Gröna vägen ofta för att få stöd i det här. Det är ju det de är till för! Som jag sagt innan så tror jag även att du skulle kunna ha hjälp av familjekonstellationer när du känner dig redo. Kram!

http://emmisibirier.bloggagratis.se

Margita

18 september 2011 18:20

jag lovar att ringa Gröna vägen ;) det tar emot lite, vill ju vara duktig.....hmmm....
Jag blir mer och mer nyfiken på konstellationer, läser om det på nätet. För många år sen var jag med i en gruppterapi och det var på många sätt förlösande. Så jag tror nästan att jag är redo, snart....:)

 
Emelie

Emelie

18 september 2011 20:05

Det är väldigt stor skillnad på gruppterapi och konstellationer. Med konstellationer jobbar man direkt på en själslig nivå, och man kommer i direktkontakt med omedvetna mönster. Det är urhäftigt!

http://emmisibirier.bloggagratis.se

Margita

18 september 2011 21:31

Det låter onekligen spännande. Gruppterapin var också bra tycker jag. Deltagarna blev omedvetet ställföreträdare för olika familjemedlemmar för var och en av oss. Jag blev till exempel väldigt upprörd över en deltagare därför att jag kände igen hennes mönster som någon som jag haft "problem" med. När jag insåg att deltagaren gjorde det utifrån kärlek så kunde jag lättare acceptera mitt eget "problem".

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Margita - 4 januari 2016 20:30

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 4864799500"  

Av Margita - 20 december 2015 18:05

Nu har jag bestämt mig. Jag kommer inte att blogga via bloggplatsen längre. Men bloggen kommer att finnas kvar så om det är något speciellt man letar efter så förtvivlen icke.   Från och med idag säger jag definitivt ett stort TACK och adjö t...

Av Margita - 18 december 2015 21:13

En längre tid har jag funderat på att flytta min blogg. Är lite trött på den gammaldags designen här....man kan inte göra så mycket och det känns gammalmodigt.   Så när jag nu flyttar så hoppas jag ni följer med!      Jag säger till när det...

Av Margita - 15 december 2015 18:10


Hittade en video på Youtube och blev lite nostalgisk. Har du gjort såna här? Görs de överhuvudtaget idag?    När jag var barn gjorde vi alltid såna här fina hjärtan till jul, både i skolan och hemma. När mina barn var små gjordes de också, ...

Av Margita - 14 december 2015 09:45


Min blogg heter ju Sammelsurium just för att jag skriver om allt möjligt, lite som jag själv är. Det mesta intresserar mig men självklart är jag mer intresserad av vissa områden.   Ett sånt område är det här med miljön. Det började redan i ungd...

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!


Hej och kul att du tittar in!
Här kommer du att få träffa mina sibiriska katter och mig.
Vi kommer att prata om det mesta, så välkommen in!

ÖNSKAR ALLA EN TREVLIG STUND I BLOGGEN!  

SAMARBETE MED MIG

Kontakta mig på mejl:

margita.andersson@gmail.com

TRANSLATE MY BLOG

Jag finns på PINTEREST

INSTAGRAM

@measenga

Hitta recept

hittarecept.se

BLOGGERFY

Här är jag listad

BLOGVERTISER

Bloggportalen

BRA MORGONÖVNING!

 

KATEGORIER

Live Traffic

TÄNKVÄRT!

IAKTTAG, LYSSNA, TIG.

DÖM SÄLLAN.

FRÅGA MYCKET.

 

August von Platen

SÅ SANT SÅ......

   

EN TANKE

 

TILL MINNE

Kalle, vår undulat

1988 - 2002

  

PARNINGSTABELL

SIBIRISK KATT - STUDIE

 

SIBIRISK RASSTANDARD ENL. OLIKA FÖRBUND

Sök i bloggen

För ett år sen

GAMMALDAGS BILDER!

 

BLOGGAR JAG BESÖKER

KATTLÄNKAR

SCRAPBOOKING

MINDFULNESS/panikångest

Andra intressanta länkar

Länkar

Blogtoplist

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ S*SENGA'S  SAMMELSURIUM med Blogkeen
Följ S*SENGA'S  SAMMELSURIUM med Bloglovin'

RSS

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se