Direktlänk till inlägg 29 december 2013
Nuförtiden improviserar jag rätt mycket i köket.
Häromdan använde jag min spetskål till en sallad.
Så här blev den:
1 (liten) spetskål
½ gurka
1 vanlig apelsin
1 blodapelsin
1 liten näve solroskärnor
olivolja
balsamvinäger
salt
svartpeppar
Riktigt god blev den tycker jag. Fräsch och full av vitaminer, hoppas jag!
Den håller sig bra i kylskåpet några dar och det är toppen. Då lägger jag bara till något jag har i frysen.
Kanske en bit lax.
"Kod för att importera min blogg till Nouw: 4864799500"
Nu har jag bestämt mig. Jag kommer inte att blogga via bloggplatsen längre. Men bloggen kommer att finnas kvar så om det är något speciellt man letar efter så förtvivlen icke. Från och med idag säger jag definitivt ett stort TACK och adjö t...
En längre tid har jag funderat på att flytta min blogg. Är lite trött på den gammaldags designen här....man kan inte göra så mycket och det känns gammalmodigt. Så när jag nu flyttar så hoppas jag ni följer med! Jag säger till när det...
Kontakta mig på mejl:
margita.andersson@gmail.com
IAKTTAG, LYSSNA, TIG.
DÖM SÄLLAN.
FRÅGA MYCKET.
August von Platen